• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Bekend van Wooninspiraties

Win je aankoopbedrag terug!

De winnaar van win je aankoopbedrag terug is: Nel Boxman!
Van harte gefeliciteerd, jij wint het aankoopbedrag terug van wandrek Sevilla! Wil je je prijs claimen? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice door een mail te sturen naar klantenservice@meubelstunt.nl.

Let op: deze actie is gesloten!

Genieten van je favoriete drankje op jouw favoriete meubels, dat wil iedereen toch? Wat nou als jij deze meubels gratis bij jou in huis hebt staan? Ja, je leest het goed: GRATIS! Wanneer jij tussen 17 juni 2021 en 18 juli 2021 een bestelling plaatst maak je kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen!  

Wat moet je doen? 
Help anderen makkelijker kiezen door jouw ervaring met onze producten te delen. Daarnaast zijn wij natuurlijk zelf ook hartstikke benieuwd naar jouw mening over onze meubels zodat wij onze service nog meer kunnen verbeteren, dus wat moet je doen?

  1. Zoek het product dat je hebt gekocht via de zoekbalk bovenaan op onze website
  2. Plaats een review bij het desbetreffende product dat je hebt gekocht 
  3. Afwachten tot 18 juli en wie weet win JIJ! 

De actievoorwaarden zijn als volgt:   
De actieperiode loopt van 17 juni 2021 tot en met 18 juli. Op maandag 19 juli wordt de winnaar bekendgemaakt via onze social media kanalen en op deze pagina.  
Door mee te doen aan de actie, verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de actievoorwaarden. De voorwaarden voor deelname zijn: 

  • Deelnemer heeft een aankoop gedaan bij Meubelstunt.nl
  • Deelnemer is minimaal 18 jaar oud 
  • Deelnemer is niet werkzaam bij Meubelstunt.nl of familie van een medewerker bij Meubelstunt.nl 
  • Meubelstunt.nl zal alle persoonsgegevens die zij verkrijgt in het kader van de actie vertrouwelijk en conform de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen. 
  • Meubelstunt.nl zal de persoonlijke gegevens van de winnaar en deelnemers uitsluitend gebruiken voor deze actie en nooit aan derden verstrekken, dan wel verkopen of verhuren.