• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Warm het najaar in!

Warm het najaar in!
Het najaar staat weer voor de deur! Dit betekent dat we langzaam weer van buiten naar binnen gaan. Dat is natuurlijk wel weer even wennen. En wat wil je dan het liefst? Juist! Een gezellig huis zodat je er lekker warm bij zit dit najaar. Wij geven je een aantal tips voor een gezellig interieur.


Kleuren in het interieur
Om een warm gevoel te krijgen in je interieur zijn kleuren heel belangrijk. Je kan er voor kiezen om een muur te schilderen, een meubelstuk te kopen in een bepaalde kleur of je interieur aan te vullen met gekleurde accessoires. Kleuren die je terugziet in het interieur zijn groen, cognac, antraciet, rood en donkerblauw. 

Rond is het nieuwe recht
Voorgaande seizoenen werden de ronde vormen al geïntroduceerd en deze trends gaat ook door in het nieuwe jaar. Ronde vormen zijn vrouwelijk, sierlijk en elegant. Ze zorgen voor een zachter gevoel in je interieur omdat de harde strakke lijnen verdwijnen. De eettafel Lissabon is de ideale tafel om te beginnen met een ronde vorm in jouw interieur. Een ronde eettafel is natuurlijk ook heel gezellig om met meerdere mensen aan te zitten. 
Je hoeft niet meteen je hele interieur aan te passen. Begin eens met een ronde klok of een ronde lamp! Je zal het verschil meteen zien.

Zachte materialen
Om jouw interieur helemaal af te maken kun je kiezen voor zachte materialen. Je moet hierbij denken aan de materialen velours, velvet en fluweel. Deze materialen zorgen er voor dat je de hele dag je meubels wil blijven aaien. Bekijk de hoekbank Barcelona, daar wil je toch de hele dag op blijven liggen? Een velours bank is meteen een eyecatcher in jouw woonkamer, zorg er daarom voor dat de rest van jouw interieur rustig blijft. Wil je wat kleiner beginnen? Kijk dan naar accessoires van zachte materialen. 

Met deze tips zit jij er gegarandeerd warm bij dit najaar. Bekijk snel onze webshop om nog meer prachtige meubels te shoppen.