• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Bekend van Wooninspiraties

Retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat het gekochte artikel niet helemaal naar wens is. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn.
Het artikel kan zijn beschadigd, het kan zijn dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen, of dat je toch liever een andere kleur,
afmeting of model zou willen.

Je hebt 14 dagen het recht om de bestelling te herroepen, vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. De retourtermijn verstrijkt
14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

We willen je verzoeken, waar mogelijk, het artikel in de originele verpakking te retourneren. Lukt dit niet?
Dan vragen we je om het artikel in een gedegen verpakking te retourneren. We willen de artikelen natuurlijk zo netjes mogelijk weer terugzien.

Wij willen je vragen om ons serviceformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Let op: dit formulier is tevens voor alle serviceaanvragen. Wij zullen jouw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Redenen
Is het artikel beschadigd, defect of heb je het verkeerde artikel ontvangen? Stuur dan een foto van het product en de beschadiging of defect mee in het serviceformulier. Dan gaan wij voor je aan de slag en samen zoeken we naar een passende oplossing.

Retourneren PostNL
Is jouw pakket geleverd door PostNL? Dan mag je je retourzending aanmelden via het serviceformulier. Let op: dit formulier is tevens voor alle serviceaanvragen. Wij willen je verzoeken, waar mogelijk, het artikel in de originele verpakking te retourneren. Lukt dit niet? Dan vragen we je om het artikel in een gedegen verpakking te retourneren. We willen de artikelen natuurlijk zo netjes mogelijk weer terug zien. Dan kan het pakket ook weer worden teruggestuurd via PostNL. Je kan de retourzending, nadat je het retourformulier hebt opgestuurd, inleveren bij een PostNL-punt.

Retourneren door onze bezorgers
Is jouw bestelling bezorgd door onze eigen bezorgers? Dan mag je het serviceformulier invullen. Let op: dit formulier is tevens voor alle serviceaanvragen. Wij zullen vervolgens contact met jou opnemen per mail of telefonisch om een afspraak in te plannen.

Er geldt een uitzondering voor PostNL producten (max. formaat 100 x 50 x 50 cm en 35 kilo).

Voorwaarden retourneren 
Aan het retourneren zijn een aantal voorwaarden gekoppeld. Het artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst worden aangemeld voor een retourzending.
Na de aanmelding heb jij nog 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. We verwachten dat de artikelen niet beschadigd, gebruikt of vies zijn.
Daarnaast zouden we het liefst willen dat de artikelen in hun originele verpakking worden geretourneerd. Lukt dat niet?
Zorg er dan voor dat de artikelen zo goed zijn ingepakt, dat ze niet kunnen beschadigen.

Valt je artikel onder de PostNL voorwaarden: (maximum formaat: 100 x 50 x 50 cm/max 35 kilo)? Dan kan deze via PostNL retour verzonden worden.

Terugbetaling 
Nadat jij je artikelen hebt geretourneerd en wij de zending hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening staan.  

Wil je meer informatie over het retourneren? Bekijk dan artikel 6, 7 en 8 van de algemene voorwaarden