• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Paaskriebels en fris de lente in!

Ook jij kijkt er waarschijnlijk al een tijdje naar uit: de lente! Dit betekent eveneens dat de paashaas al om het hoekje staat te loeren. Tijd om eitjes te verstoppen, heerlijk te ontbijten en niet te vergeten: tijd voor een nieuw en fris interieur in huis! Wij geven je tips hoe jij je interieur kunt restylen en hoe jij jouw huis met Pasen dit jaar nog gezelliger kunt maken.  

Een ronde eettafel 
Dé trend van dit moment: een ronde eettafel. Om ervoor te zorgen dat je paasontbijt nog gezelliger wordt is een ronde eettafel een must! Naast het feit dat deze prachtig staat zorgt de ronde vorm ervoor dat gesprekken knusser aanvoelen en het onderlinge oogcontact bevorderd wordt. Dit betekent gegarandeerd natafelen tot in de late uurtjes! Kijk eens naar Eettafel Lissabon, deze variant gemaakt van mangohout maakt eten supergezellig. Houd jij meer van een subtieler tafelblad? Dan is Eettafel Spa echt iets voor jou!  

 

Breng je interieur in paassfeer met accessoires 
Haal het voorjaar in huis en breng je interieur in paassfeer door accessoires toe te voegen. Voorjaarsbloemen in pastelkleuren, paastakken met versiering en een gaaf accessoire aan de muur zoals bijvoorbeeld Wanddeco dieren. Zoek je een item waarop je je accessoires kwijt kunt? Dan is Wandrek Sevilla of Wandmeubel Havana echt iets voor jou! Gaat jouw voorkeur uit naar een kast, om zo nog meer kwijt te kunnen? Dan ben jij opzoek naar Kast Istanboel! Een stoere kast om de leukste accessoires in te plaatsen.  

Tafel dekken voor Pasen 
Een mooi tafellaken, een tafelloper, placemats en servetten zijn de basis voor een feestelijk gedekte paastafel. Voeg vervolgens stijlvol servies toe, om het feestelijk te maken kun je extra servies toevoegen. Stapel borden en schaaltjes op elkaar zodat het chiquer oogt. Tip: Wil je extra servies maar beschik je over een kleiner budget? Neem dan eens een kijkje bij de kringloop, als je de tijd neemt snuffel je daar de leukste pareltjes bij elkaar. Plaats verder nog een bos bloemen op tafel en niet te vergeten: paaseitjes ter decoratie (en om op te eten natuurlijk). Check onderstaande DIY om zelf gemakkelijk paashaasjes te vouwen van servetten.  

Stap 1: Vouw de servet helemaal open.  

Stap 2: Vouw de servet vervolgens 1 keer dubbel, met de naad aan de bovenkant  

Stap 3: Vouw de naad naar beneden zodat hij dubbelgevouwen is. 

Stap 4: Vouw beide zijkanten naar binnen zoals op de foto. De servet lijkt nu een soort pijl. 

Stap 5: Neem de punt links en rechtsonder en vouw dit naar boven. Op die manier ontstaat er een vierkant. 

Stap 6: Vouw de zijkant naar binnen, er ontstaat een soort vlieger. Als je goed kijkt zie dat de punt onderin los van elkaar is en deze punt wordt straks de oren. 

Stap 7: Draai de servet om en vouw de bovenkant naar beneden. Deze bovenkant is straks het gezichtje. 

Stap 8: Draai de servet om en vouw de achterkant die uit 2 puntjes bestaat in elkaar. Meestal blijft dit best goed zitten, maar wil je servet niet goed meewerken dan zou je het eventueel vast kunnen maken met een klein stukje plakband of een paperclip. Draai vervolgens het haasje om en maak met je vingers van de voorkant een gezichtje. 

Neem dus wat extra tijd om het thuis gezellig te maken en geniet van elkaar. Meubelstunt.nl wenst jou hele fijne paasdagen!