• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Hoekbanken voor een kleine prijs!

Op zoek naar een nieuwe bank? Dit klusje kan een feestje worden met producten van Meubelstunt! Want hoewel tegenwoordig alles duurder wordt, kan je bij Meubelstunt kiezen uit verschillende hoekbanken onder de €1000,-. Want een nieuw interieur hoeft niet duur te zijn. Laten we ze eens samen doornemen!

Hoekbank Brac

Eyecatcher Brac is een prachtige toevoeging voor ieder interieur. De ribstof die de bank heeft is tegenwoordig helemaal hot! Het straalt een warme uitstraling uit, gaat lang mee en is een sterke stof. Deze bank is beschikbaar in antraciet en beige. En weetje? Deze bank is al verkrijgbaar voor 699,-!

Hoekbank Malta

Deze hoekbank is momenteel in de aanbieding! Voor maar €799,-, heb je deze mooie hoekbank. Heerlijk om na een lange werkdag, rust te pakken en hier ‘s avonds televisie op te kijken.

Hoekbank Zadar

Ook deze geweldige bank is flink afgeprijsd! Bij hoekbank Zadar is er keuze uit de kleuren groen en grijs. De bank is voorzien van een velvet stof. Dat is een zachte stof die zorgt voor een luxere uitstraling. Hierdoor past deze bank bij elk interieur!

Hoekbank Brac in de kleur Antraciet.

Hoekbank Brac

Hoekbank Malt in de kleur antraciet.

Hoekbank Malta

Hoekbank Zadar in de kleur donkergroen met een velvet stof.

Hoekbank Zadar

Hoekbank Zenica

Hoekbank Zenica is weer terug op voorraad! Voor deze blikvanger heb je verschillende mogelijkheden wat betreft de kleur en de stof. Gaat de voorkeur uit naar een bepaalde kleur? Je dan kan je kiezen uit een crème of een grijze kleur. Daarnaast is de bank ook beschikbaar in de velvet-stof. Kies jij voor groen of ga je toch voor de donkergrijze variant?

Hoekbank Split

Eyecatcher hoekbank Split mogen we natuurlijk niet vergeten. Deze zitbank is het meest afgeprijsd, van €1499 voor nu maar €999! De bank is mooi te plaatsen in de hoek van de woonkamer. Combineer deze zitbank met een leuk passend vloerkleed zoals de vloerkleed Rox!  

Hoekbank Zenica met een lichtgrijze bekleding.

Hoekbank Zenica

Hoekbank Split in een donker grijze kleur.

Hoekbank Split

Hello nieuwe banken! De volgende banken zijn sinds kort verkrijgbaar:

Hoekbank Salerno

Hoekbank Salerno! Deze bank is leverbaar in de kleuren: beige en grijs. Er is stof gebruikt voor de bekleding van de hoekbank. De poten zijn gemaakt van staal.

Hoekbank San Marino

Ook San Marino mogen wij welkom heten want deze nieuwe hoekbank doet het nu al erg goed. Verkrijgbaar in de lichte kleuren: naturel en beige. Hierdoor past deze hoekbank bij elk gezin in de woonkamer.

Hoekbank Florence

Deze zitbank is te krijgen in de kleuren grijs en beige. Kies voor bijpassende kussens en de woonkamer ziet er weer spic en span uit!

Hoekbank Salerno in het lichtgrijs.

Hoekbank Salerno

Hoekbank San Marino met de kleur naturel.

Hoekbank San Marino

Hoekbank Florence in de kleur taupe.

Hoekbank Florence

Hoekbank Napels

Hoekbank Napels hebben we ook nieuw mogen verwelkomen. Combineer deze bank met leuke kussens en zet een tafellamp op de tafel! Tafellamp India is momenteel voor een prikkie te koop. Leuk is hij he?

Hoekbank Prato

Tot slot mag hoekbank Prato niet worden vergeten. Deze nieuwe bank is ideaal voor een gezellige avond met het hele gezin. Verkrijgbaar in de kleuren grijs en beige.

Hoekbank in de kleur groen.

Hoekbank Napels

Hoekbank Prato in de kleur beige.

Hoekbank Prato

Door de besparing op een fijne hoekbank, heb je natuurlijk meer budget over om te kiezen voor een nieuwe salontafelset. Hierbij kan je denken aan de salontafelset Brussel (ook afgeprijsd van €199 naar €129,-). Of kies voor de salontafelset Ibiza, die nu voor maar €99,- te verkrijgen is of salontafel Belfast van €109,-.

Salontafelset Brussel

Salontafelset Ibiza

Ronde salontafel grote variant met een blad gemaakt van mangohout en metalen onderstel. De lengte van de tafel is 90 cm, breedte 90 cm en hoogte 41 cm.

Salontafel Belfast