• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Bekend van Wooninspiraties

Garantie

Bij Meubelstunt garanderen we dat je een artikel in goede staat koopt en dat bij normaal gebruik het artikel ook in goede staat zal blijven. Dit heet wettelijke garantie. Zolang jij je eettafel gebruikt om aan te eten en niet om tijdens feestjes uitgebreid op te gaan dansen, moet dat goed komen met het normaal gebruik. De garantietermijn van de artikelen van Meubelstunt komt overeen met de fabrieksgarantie.

Mocht jij een artikel ontvangen dat toch niet in goede staat is? Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel kunnen we kiezen voor een reparatie, een vervangend product of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag. Hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice. 

Garantiebewijs  
Je factuur en je aankoopbewijs zijn ook meteen het garantiebewijs van jouw aankoop. Deze worden bewaard in je account zodat je dit nooit meer kwijtraakt. Heb je geen account aangemaakt? Dan adviseren we je om je factuur en aankoopbewijs te printen of op te slaan op je eigen computer.  

Meer informatie 
Wil je meer informatie over de garantievoorwaarden van Meubelstunt? We verwijzen je graag door naar artikel 10 van de algemene voorwaarden.  

Klachten 
Heb je een klacht? Dat vinden we vervelend om te horen. Helaas kan het gebeuren dat het artikel is beschadigd of dat je toch niet tevreden bent. Je kan ons serviceformulier invullen (dit formulier is tevens voor alle serviceaanvragen). Dan neemt onze klachtenservice de klacht in behandeling en zullen we hopelijk tot een passende oplossing komen. We helpen je graag verder.

We moeten het even melden. Het is ook mogelijk om de klacht te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr). De klacht/het geschil kan worden voorgelegd aan de rechter wanneer er geen passende oplossing wordt gevonden. We gaan hier natuurlijk niet vanuit, maar de mogelijkheid is er.