• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Fleur jouw kale muur in huis op!

Heb jij een muur in huis die opgefleurd kan worden? Meestal denk je aan een schilderij om jouw kale muur in huis op te leuken. Wij laten je graag kennismaken met een wandrek aan de muur. Met in het zonnetje: wandrek Cardiff! Met dit stijlvolle wandrek haal jij een echte eyecatcher in huis. Het wandrek Cardiff is gemaakt van mangohout gecombineerd met metaal, dit zorgt voor een industriële look.

Deze eyecatcher staat prachtig in jouw woonkamer gestyled met jouw favoriete accessoires. Decoreer wandrek Cardiff bijvoorbeeld met: fotolijstjes, plantjes, kandelaars en andere woonaccessoires om de sfeer die jij voor ogen hebt te creëren! Maar, dit wandrek kan je op heel veel manieren gebruiken in verschillende ruimtes. Wij geven je graag een paar tips!


Wat dacht je bijvoorbeeld van de keuken? Daar had je vast nog niet aan gedacht! Vul het wandrek met kruidenpotjes en een peper- en zoutmolen. Heb jij ook nog eens super leuke koffie kopjes? Ook die zijn perfect om op het wandrek te zetten, daar is ie groot genoeg voor!😉 Ben jij gek op plantjes? Zet die eens op het wandrek!

Kan het wandrek nog op meer plekken in het huis? Nátuurlijk! De badkamer! Hang deze wanddecoratie op in je badkamer en vul met flesjes parfum, huidverzorging, badschuim, noem het maar op. Een klokje is ook een goede toevoeging voor in jouw badkamer, dan weet je zeker dat je op tijd komt! Heb je een toilet op je badkamer? Dan kan je er nog voor kiezen om toiletrollen op dit wandrek te plaatsen. Staat leuker dan op de grond!😄

Hopelijk hebben we jou kunnen inspireren om je wandrek een keer op een andere plek te plaatsen. Wij zetten graag het wandrek Cardiff in het zonnetje omdat dit onze absolute favoriet is, maar dit kan natuurlijk met alle wandrekken! Shop jouw favoriet en laat ons weten op welke plek in huis jouw wandrek hangt!😍

Wandrek Cardiff
€199,00 €189,00

Wandrek Newcastle
€199,00 €99,00

Wandrek Pilsen
€159,00 €119,00

Wandrek Venetië
v.a. €199,00 €129,00

Wandrek Bern
€129,00 €99,00

Wandrek Sevilla
v.a. €199,00 €129,00