• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Even voorstellen: Stuntman Max

Wie is Stuntman Max?
Hoi! Ik ben Stuntman Max en ik werk sinds een aantal jaar bij Meubelstunt.nl als hun enige echte stuntman. Ik woon samen met mijn vriendin Maaike en hond Milo in Rotterdam, waar ik ook ben opgegroeid.

Ik ben nieuwsgierig en ontdek graag nieuwe dingen. Naast mijn werk als stuntman heb ik een paar hobby’s waar ik me graag mee bezig houd zoals het wandelen in het park, motor rijden en reizen. Leuk feitje: was het je al opgevallen dat de producten van Meubelstunt.nl namen hebben van steden over de hele wereld? Tijdens mijn reizen laat ik me altijd inspireren voor de namen van onze producten!

Graag ben ik op elk feestje aanwezig, dans ik me in de ronde en geniet van elke feestdag. Van het optuigen van de kerstboom tot het lopen van een optocht tijdens carnaval. Niets is voor mij te gek, elke dag is het feest en een goede reden om de slingers op te hangen.

Waarom Meubelstunt?
Sinds ik jong was heb ik altijd al een passie gehad voor stunten (ten ongenoegen van mijn ouders 😉), maar gelukkig kan ik bij Meubelstunt.nl nu deze passie voortzetten. Bij Meubelstunt.nl ben ik verantwoordelijk voor het zoeken en aanbieden van de beste stuntdeals en dat doe ik met veel plezier. Daarnaast mag ik ook een coole cape dragen tijdens mijn werk, dat wil toch iedereen!

Mijn favoriete meubel
Met duizenden geweldige meubels in het assortiment is het natuurlijk lastig om te kiezen. Het meubel waar ik het meest trots op ben (en welke ik zelf ook thuis heb staan) is eetkamerstoel Toscane. Deze zit niet alleen lekker, maar heeft ook de industriële stijl waar ik en mijn vriendin beide van houden.

Ik ben ook groot fan van mangohouten meubels, zoals eettafel Lissabon, want ik kan daar super goed op stunten! Het hout is namelijk makkelijk schoon te maken en is bovendien erg sterk. Na een lange dag stunten plof ik graag neer op onze hoekbank Parijs, die is echt heerlijk om met de benen omhoog op te relaxen.

Milo wilde ook nog graag zijn favorietje mededelen: voerbakje dier! Dit voerbakje past bij ons interieur en is erg praktisch.

Ik ga nu lekker stunten, jij ook? Shop nu te gekke combideals!

Eetkamerstoel Toscane
€199,00 €99,00 p.s.

Rechthoekige eettafel gemaakt van mangohout. Het blad heeft een dikte van 4 cm en de tafel beschikt over robuuste X-tafelpoten. De tafel is in meerdere maten verkrijgbaar.

Eettafel Lissabon Rechthoekig
v.a. €599,00 €499,00

Eettafel Lissabon Rond
v.a. €699,00 €489,00

Eetkamerstoel Toscane
v.a. €669,00 €519,00

Hoekbank Parijs
v.a. €1999,00 €1199,00

Voerbakje Dier
v.a. €39,95