• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

De favorieten van Merle van Meubelstunt!

Hi! Mijn naam is Merle, ik ben 27 jaar jong en ik woon sinds kort samen met mijn vriend in Deurningen. Ons eerste huis samen! We hebben eerst een half jaar geklust en nu zijn we al een half jaar aan het genieten van al dat harde werk.

Ik werk al 1,5 jaar bij Meubelstunt, sinds de webshop van Meubelstunt live is gegaan! Ideaal als je net een huis hebt gekocht, want ik kan de mooiste meubels uitkiezen! Ik geef je graag een kijkje in mijn favoriete items van Meubelstunt.nl!

  1. Wandrek Cardiff. Hoe gaaf is dit wandrek? De keuken is mijn favoriete plek in huis en het wandrek Cardiff is daar perfect voor. In de keuken met allerlei kruidenpotjes er op, ideaal! En er past veel op want het wandrek is 160 cm breed!
  2. TV Meubel Kopenhagen. Deze prachtige televisiekast is stoer en elegant tegelijk. Combineer en match met mooie goudkleurige potten en accessoires en deze kast is opeens elegant. Helemaal mijn stijl!
  3. Barstoel Operator. Een nieuwe keuken met kookeiland waar je aan kan zitten: precies dan heb je barstoelen nodig! Ik vind deze barstoelen echt geweldig, ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en ze zijn licht waardoor je ze makkelijk kan aanschuiven. Mijn favoriete kleur? Dan kies ik toch voor roze.
  4. Kast Hanoi. De perfecte combinatie tussen een open kast met opbergruimte. Ik hou er van om rommel achter te deurtjes te verbergen, ideaal toch!
  5. Tafellamp Borneo. Dit wordt een tafellamp genoemd, maar bij mij staat ie in de kast Hanoi! Brengt net een beetje meer sfeer in huis!
  6. Ik kan eigenlijk niet kiezen, daarom licht ik graag meubelserie Athene uit! Met deze prachtige meubelserie zijn al jouw meubels op elkaar afgestemd. Je hoeft geen andere keus meer te maken, alleen mooi aankleden met accessoires.

Wandrek Cardiff
€199,00 €189,00

Tv-meubel Kopenhagen
v.a. €609,00 €509,00

Barstoel Operator
€139,00

Kast Hanoi
€799,00 €539,00

Tafellamp Borneo

€59,00

Eetkamerset Athene

v.a. €1846,00 €1306,00