• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Creëer ruimte in jouw interieur met een zwevend meubel!

Ruimte is een belangrijk aspect in iedere kamer. Wat is een betere manier om ruimte te creeëren? Juist: met een zwevend meubel! Wij geven jou een paar voordelen en voorbeelden om de stap te maken!

Stijlvol en praktisch

In iedere woonkamer is er wel een televisiemeubel te vinden. Voor velen betekent dit ook dat de hele ruimte is ingericht zodat je naar de televisie en het TV meubel kijkt. Een perfect TV meubel is dus erg belangrijk voor jouw interieur, het heeft namelijk een grote invloed op de sfeer van de kamer. Maar hoe zorg je ervoor dat je zowel een stijlvolle als ruimtelijke woonkamer blijft houden? Kies voor een zwevend meubel!

Een zwevend TV meubel past goed in elk interieur. Doordat het geen poten heeft, creëert het meubel meer ruimte in een kamer. Deze ruimte ontstaat doordat de horizontale lijn van de muur met de vloer niet wordt onderbroken. Daarnaast is een zwevend meubel ook erg praktisch: omdat het TV meubel aan de muur hangt, is de vloer makkelijk schoon te houden!

Werken in een ruimtelijke omgeving

Behoefte aan een fijne werkplek, maar niet veel ruimte om er een te realiseren? Een zwevend bureau is perfect! Doordat je het meubel aan de wand moet bevestigen, kun je zelf kiezen hoe hoog je het wil hebben. Hierdoor heb je niet alleen een fijne werkplek, maar ook nog eens een die ergonomisch verantwoordelijk is!

Graag een zwevend bureau, maar heb je twee linker handen of geen zin om er zelf een te maken? Bureau Jimo is een perfecte uitkomst. Dit leuke bureau is niet alleen handig als bureau, maar het kan ook gebruikt worden als haltafel of sidetable.

Klein meubel, groot plezier

Zelfs de kleinste meubels kunnen een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan een zwevend nachtkastje: ze zijn super praktisch en besparen veel ruimte. Ze zijn vooral ideaal voor wanneer je weinig spullen hebt en wanneer je houdt van een ruimtelijk gevoel. Onze tip: Nachtkastje Jimo of nachtkastje Montevideo!

Liever met beide benen op de grond? Neem dan een kijkje in ons assortiment of shop deze leuke meubels:

TV Meubel Athene
v.a. €349,00 €259,00

Nachtkastje Palma – set van 2

€299,00

Bureau Ilam

€299,00

Volg ons op onze social media kanalen voor meer inspiratie