• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Budgetproof interieur

Ben jij toe aan een nieuw interieur? Voor een zacht prijsje, voor ieder budget? Meubelstunt helpt jou hierbij een handje!

Eettafels

Bij een nieuw interieur hoort natuurlijk een fijne, stevige eettafel waar je met het hele gezin maaltijden deelt en samen tijd doorbrengt. Al onze eettafels zijn makkelijk te reinigen met een vochtige of een droge doek. Een tafelzeil van plastic raden wij daarentegen af aangezien de kans bestaat dat het hout van de tafels loslaat waardoor de laklaag beschadigd, en dit zou natuurlijk zonde zijn! De eettafels zijn in verschillende formaten te verkrijgen: in het rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. De volgende eetkamertafels zijn al met een bedrag van €200 te scoren! Bekijk nu onze eetkamerbanken!

Rechthoekige eettafel met een blad gemaakt van MDF-platen en afgwerkt met een 3D eikenfolie met een antieke wash of 3D betonlook. De tafel is verkrijgbaar in verschillende formaten

Eettafel Lima

Dit is de eettafel Bergen, een rechthoekige tafel waarvan het tafelblad is gemaakt van MDF afgewerkt met een dunne laag eiken brownwash.

Eettafel Bergen

Eettafel Lissabon

Eetkamerstoelen

Naast een stevige eettafel, mogen er natuurlijk geen eetkamerstoelen ontbreken, die de aandacht trekt. Gelukkig ben je hier bij ons op het goede adres! Wij hebben verschillende eetkamerstoelen in verschillende vormen, kleuren en materialen. Zo kan je kiezen uit de stoffen: bouclé, ribstof, eco-leder, missouri of velvet. Of hou je meer van een fijne zachte uitstraling, zoals de teddy stof?

Eetkamerstoel Londen

Eetkamerstoel Manchester

Eetkamerstoel Toscane

Eetkamerstoel New York

Salontafelset

Nu we de keuken een glow up hebben gegeven, gaan we naar de woonkamer. Want ook deze gezellige plek in je huis kan je voor een klein prijsje inrichten! De leukste woonkamer salontafelsets voor nog geen €200 vind je hier!

Salontafelset Brussel

Salontafelset Bilbao

Salontafelset Athene

Nu ben je voorzien van een eettafel, nieuwe eetkamerstoelen met een passende salontafelset voor in de woonkamer. Ben je nog op zoek naar een nieuwe bank om de woonkamer ook compleet te maken? Bekijk dan onze vorige blog over hoekbanken met een klein prijsje!