• Stuntprijzen

 • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

 • Kopersbescherming tot €2500

Bekend van Wooninspiraties

Bestellen en betalen

iDEAL 
Online betalen via je eigen bank, dat kan met iDEAL. Dit is een veilige en snelle betaalmethode. Bij het afrekenen selecteer je je eigen bank. Je wordt doorgestuurd naar de internetbankierenpagina van jouw bank. Vervolgens kan je inloggen en nadat je bent ingelogt staat de betaalopdracht klaar.

Riverty – Achteraf betalen voor consumenten (NL)
Riverty voert voor Meubelstunt.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty . Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty ? Ga dan naar de website van Riverty.

SprayPay – Gespreid betalen
Met SprayPay betaal je in termijnen voor je bestelling. Bij Meubelstunt is dit mogelijk bij bestellingen tussen de €250,- en €3.500,-. Als je gespreid wil betalen kun je kiezen of je je bestelling in 12, 18, 24 of 36 maanden wil betalen. Bestellingen tot €1.000,- worden in het proces van SprayPay direct goedgekeurd of afgekeurd. Bij aanvragen boven €1.000,- zal SprayPay per e-mail vragen naar een loonstrook en bankafschrift. Als deze worden goedgekeurd krijg je een bevestigingsemail.

Contant bij levering (alleen bij bestellingen boven €400,-)
Je kan er voor kiezen om je bestelling contant te betalen bij levering, je betaalt het bedrag aan onze bezorger. Dit kan alleen bij bestellingen van boven de €400,-. Zorg er voor dat je gepast betaald, dat is wel zo makkelijk voor onze bezorger.

Pinnen bij levering (alleen bij bestellingen boven €400,-)
Wil je liever pinnen in plaats van online betalen? Dat is ook mogelijk als onze bezorgers jouw bestelling brengen. Let op: dit kan alleen bij bedragen boven de €400,-. Pinnen bij een levering door PostNL is niet mogelijk. 

Creditcard 
Meubelstunt.nl accepteert de volgende creditcards: Maestro, Visa en Mastercard. Je moet de volgende gegevens in vullen: naam, kaartnummer, vervaldatum, en je driecijferige verificatiecode (CVC: Card Verification Code). De CVC is achterop je creditcard te vinden.

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente
Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 4.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevens controle. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?
Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 1. Kies & check: 
  Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevens controle.
 2. 1e betaling & verzending:
  Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
 3. 2e & 3e betaling:
  Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in Bancontact hun eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat betekent dat het bedrag direct wordt overgemaakt en dat het niet kan worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

Sofort

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat je als consument een extra account aan hoeft te maken. Je logt in bij SOFORT Banking met de gegevens die je gebruikt om in je eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kun je rechtstreeks geld overmaken vanaf je eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.