• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

Alles over meubelserie Wenen

Vind je het lastig om verschillende meubels bij elkaar te zoeken en te stijlen? Wij hebben de oplossing voor dit probleem. Wij hebben de leukste meubelseries voor elke woonstijl. Geen keuze stress meer voor het kiezen van meubels. De meubelseries zijn van het zelfde model en geven eenheid in je interieur. Onze meubelserie Wenen is een stoere industriële serie die makkelijk is te combineren in verschillende woonstijlen.

Tv meubel Wenen

Door de metalen deuren en elementen heeft het meubel een stoer en industrieel uiterlijk. De kast is gemaakt van mangohout en is een echte eyecatcher in je interieur! Tv meubel Wenen is verkrijgbaar in 150 cm en 200 cm.

Dressoir Wenen

Dressoir Wenen is geschikt voor meerdere woonstijlen en heeft een stoere look. Het dressoir is gemaakt van mangohout en metaal wat ook wat industrieel kan ogen. Dressoir Wenen is verkrijgbaar in 160 cm en 200 cm.

Hoektafel Wenen

Deze praktische hoektafel Wenen maakt de meubelserie Wenen compleet. Deze hoektafel kan je overal neerzetten, bijvoorbeeld bij jou bank, fauteuil of in de hoek met de mooiste decoratie er op.

Kast Wenen

Kast Wenen is super leuk, en ook super praktisch! Het kastje komt in veel ruimtes tot zijn recht: in de woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor of zelfs in de gang of hal. Het is een ideaal en compact opbergmeubel waar je van alles in kunt opbergen.