Impregneermiddel

Op voorraad

14,95

Add to Wishlist
  • Gratis verzending boven €100 door heel NL
  • Gratis retourneren
  • Kopersbescherming tot €2.500

Omschrijving

Informatie

Inhoud

Deze impregneerspray kan je toepassen op al onze meubels van stof, behalve velours.

Gebruiksaanwijzing impregneerspray

Wij adviseren om de impregneerspray alleen te verwerken in een zeer goed geventileerde ruimte. Na het gebruik de ruimte minimaal 3 uur blijven ventileren.

Belangrijk om te weten is dat je bij foutief gebruik van deze impregneerspray ademhalingsklachten of misselijkheid kan krijgen. Test het product voor de behandeling op een onopvallende plaats op de kleurechtheid en bestendigheid. Je kan het pas vergelijken als het is opgedroogd.

De ondergrond dient schoon te zijn voordat je de behandeling uit voert. Zorg er voor dat je voor het gebruik de vloer rondom het meubel afdekt met bijvoorbeeld afdekfolie. Houd de spuitbus rechtop en spuit op ca. 20 – 30 cm afstand in gelijkmatige banen.

De droogtijd bedraagt ongeveer 12 uur. Het verbruik per spuitbus is ongeveer 2 – 3 zitplaatsen. Het wordt aangeraden om deze behandeling te herhalen als waterdruppels binnen 5 seconden in het textiel trekken. Je kan het beste deze behandeling jaarlijks herhalen voor het beste onderhoud. Vloeistoffen kan je opnemen met een doek of tissue.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Impregneermiddel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet getoond op onze website. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Add to Wishlist