Bekend van Wooninspiraties

3 jaar bescherming + vlekvrij garantie: hoekbank

Add to Wishlist

119,00

Of 39,67 in 3 termijnen, 0% rente.
in 3 termijnen betalen

Betalen in 3 termijnen, 0% rente

  • Geen BKR-registratie
  • Alle orders tussen €100,- en €4000,-
  • 1e termijn direct betalen met iDEAL (39,67)
  • 2e na 30 dagen, 3e na 60 dagen
  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE
  • Gratis retourneren
  • Kopersbescherming tot €2.500

Bescherm je meubel!
Je hebt nieuwe mubels gekocht en je wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je meubel. Daarom bieden wij je nu een iProtect onderhoudsset bij aanschag van een meubel van textiel. Dit betekent dat je 3 jaar bescherming en vlekvrij garantie hebt op je nieuwe meubel.

Let op! Kies je voor deze garantie dan vervalt je retourrecht na de behandeling, en gaat op dat moment je garantie in.

Wat is iProtect 3-jaar bescherming + vlekvrij garantie op textiel?
De naam zegt het al een beetje, met de 3-jaar bescherming vlekvrij garantie op textiel neem je een garantie af op meubels van textiel. Dit betekent dat je een onderhoudsset aanschaft bij de aankoop van je meubel, waarmee je zelf je meubel behandelt vóór gebruik. Hiermee zorg je er voor dat je vloeistoffen en ander vuil makkelijk van je bank of stoel afveegt! Mocht er toch een vlek ontstaan kan je deze behandelen met de bijgeleverde reiniger. Mocht dat ook niet werken? Dan kan je contact opnemen met onze partner Oranje Furniture Care, die een professional sturen om de vlek te verwijderen of een andere oplossing zoeken.

Welk pakket heb ik nodig?
Wij nemen de pakketten stuk voor stuk met je door zodat jij zeker weet dat je het juiste pakket hebt.

iProtect beschermingset fauteuil en eetkamerstoelen
Deze set is voor één fauteuil of twee eetkamerstoelen. Bestel je twee fauteuils? Dan heb je dus twee pakketten nodig. Bestel je zes eetkamerstoelen? Dan bestel je drie pakketten.

iProtect beschermingset zitbank
Deze set is voor één zitbank, maximaal 5-zits. Heb je een grotere bank? Dan zal je twee pakketten nodig hebben.

iProtect beschermingset hoekbank – momenteel geselecteerd
Met deze set bescherm je één hoekbank.

De textielbeschermer
Met de vlekvrij verzorgingset kan je eenvoudig één fauteuil of twee eetkamerstoelen behandelen zodat deze beschermd is tegen vuil en vlekken. De textielbeschermer impregneert de vezels van het textiel grondig, zodat de stof beschermd wordt tegen water en andere vloeistoffen, vet, eten, en andere vlekkenmakers. Zorg ervoor dat je deze set mee-besteld en je nieuwe meubel vóór gebruik behandelt, om aanspraak te kunnen maken op de garantie.

Gebruiksaanwijzing textielbeschermer
Spray na aankoop en voor gebruik je meubel(s) in met de textielbeschermer. Zorg voor een goed geventileerde ruimte (of behandel het meubel buiten). Houd rekening met een droogtijd van ongeveer 12 uur. Houd de spuitbus altijd rechtop en spray vanaf 20 à 30 cm afstand op het textiel. Maak hierbij gelijkmatige banen. Gebruik je je meubel intensief? Herhaal de behandeling dan jaarlijks of eens per twee jaar voor een extra goede bescherming.

De textielreiniger
De textielreiniger biedt hulp wanneer een vlek toch door de beschermer weet te dringen. Met dit licht schuimende materiaal kun je de vlek meerdere keren behandelen om deze uit het textiel te krijgen.

Gebruiksaanwijzing texielreiniger
Spuit het licht schuimende materiaal op de vlek. Wrijf de reiniger in met de bijgeleverde handschoen. Laat de reiniger een poosje intrekken en neem vervolgens het meubel af met de bijgeleverde doek of een schone (oude) handdoek. Deze behandeling kan je herhalen tot de vlek verdwijnt. Lukt het niet de vlek te verwijderen met de reiniger? Dan is het tijd voor onze service.

Service
Het is de bedoeling dat je met deze bescherming geen vlekken krijgt in je textiel. Mocht dit toch gebeuren, dan kan je de meegeleverde textielreiniger gebruiken. Is zelfs deze reiniger niet opgewassen tegen de vlek? Dan sturen we versterking! De professionals van Oranje Furniture Care komen naar je toe om de vlek te verwijderen of bieden je een andere oplossing.

Belangrijk! Om in aanmerking te komen voor deze garantie moet je aan kunnen tonen dat je de onderhoudset en het meubel besteld hebt bij Meubelstunt.nl.

Soorten vlekken
Vlekken waartegen je textiel beschermd wordt en waarvoor je aanspraak kan doen op garantie betreffen dranken, voedingsmiddelen, en zelfs af- en uitscheiding van mensen of huisdieren. Je hebt geen garantie tegen vlekken waartegen textiel niet beschermd kan worden, zoals bijtende substanties (denk hierbij aan bleek of nagellakremover) en verf- en kleurstoffen (denk hierbij ook aan het afgeven van spijkerbroeken).

Met wie neem ik contact op als ik een vlek niet verwijderd krijg?
In elke iProteqt verpakking zit  een servicebewijs met een QR-code, door deze te scannen kan je in contact komen met onze partner. Of dien een servicemelding in op www.iproteqt.nl.

Zorg hierbij dat je je factuur bij de hand hebt (tip: stuur ook een foto mee van de vlek in kwestie). In je account kan je een factuur van je bestelling downloaden. Heb je geen account aangemaakt? Dan kunnen wij je de factuur opnieuw verzenden. Stuur een mail naar klantenservice@meubelstunt.nl en je krijgt zo snel mogelijk je factuur opgestuurd.

Heb je vragen over de 3-jaar bescherming en vlekvrij garantie?
Neem dan contact op met onze klantenservice. Je bereikt ze via de chat in de webshop, het e-mailadres klantenservice@meubelstunt.nl, of telefonisch op 074 – 205 12 10.

Set voor

Hoekbank

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3 jaar bescherming + vlekvrij garantie: hoekbank” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *