• Stuntprijzen

  • Gratis verzending boven €100,- in NL & BE

  • Kopersbescherming tot €2500

3 tips voor het inrichten van een kleine woonkamer

Heb jij het gevoel dat jouw woonkamer te klein is en weet je niet hoe je deze het best kan inrichten? Wij geven je tips om een kleine woonkamer in te richten en groter te laten ogen. Lees gauw verder!  

Tip 1: Gebruik grote meubels 

Je zou het misschien niet geloven, maar het gebruiken van grote meubels laat jouw woonkamer groter ogen! Ga juist voor die grote hoekbank in plaats van een kleine bank. Door een grote hoekbank te plaatsen, wordt de ruimte optisch groter. Kijk bijvoorbeeld eens naar hoekbank Parijs. Deze hoekbank van Meubelstunt is ideaal, omdat je zelf de hoek van de bank kan kiezen!

Tip 2: Ruim slim op!

Wanneer je een kleine woonkamer hebt, is het enorm van belang om deze kamer zo opgeruimd mogelijk te houden. Kleine rommeltjes op tafel, kleding hier en daar of rondslingerende items zorgen er voor dat jouw woonkamer nog kleiner lijkt. Probeer daarom jouw woonkamer zo opgeruimd mogelijk te houden. Dit kan je oplossen door de ruimte optimaal te benutten en jouw spullen slim op te ruimen. Gebruik daarom jouw muren! Een wandrek kan hier een oplossing bieden. Meubelstunt heeft leuke wandrekken waar jij jouw accessoires kwijt kan, bijvoorbeeld wandrek Sevilla. Daarnaast biedt kast Sofia voldoende plek voor jouw spullen. Deze mooie open kast oogt ruim en gaat de hoogte in: erg mooi voor in een kleine woonkamer. 

Tip 3: Gebruik een dressoir als tv-meubel 

Wanneer je geen ruimte hebt voor een dressoir en een tv-meubel kan je gemakkelijk jouw televisie op een dressoir zetten. Een dressoir biedt ruimte om jouw kamer opgeruimd te houden en heeft ruimte voor een televisie! Bekijk eens dressoir Athene van Meubelstunt. Dit dressoir is beschikbaar in een variant met 3 of 4 deuren. Boven deze deuren zit een open ruimte voor bijvoorbeeld jouw dvd-speler of gameconsole. Op de bovenste plank kan je natuurlijk de TV plaatsen! 
Een kleine woonkamer inrichten zal met deze tips niet al te lastig zijn. Wij hopen dat jij met deze tips jouw woonkamer een nieuwe en ruime look kan geven!  

P.s. Meubelstunt heeft ook veel andere leuke banken, wandrekken en dressoirs.